Kontakt telefon:

+381 062 8154188

Lokacija:

Ribarska Banja

Претрага
Close this search box.

Ribarska banja

DOBRODOŠLI U RIBARSKU BANJU

Pronađite mir i harmoniju u prirodnom okruženju Ribarske Banje

,,Ribarska Banja je pravo mesto za one koji traže mir i relaksaciju u prirodnom i lekovitom okruženju"

Ribarska Banja, smeštena na obodima Velikog Jastrepca, jedna je od najlepših banja u Srbiji. Nalazi se na impresivnoj udaljenosti od 35 kilometara od Kruševca, 72 kilometara od Niša i 220 kilometara od Beograda. Ovo turističko mesto poznato je od davnina po čistom vazduhu i lekovitim termalnim izvorima, a u njemu se nalazi moderna „Specijalna bolnica“ za lečenje i rehabilitaciju pacijenata. Oblici smeštaja u banji građeni su na inicijativu Karadjordjevića, kneza Aleksandra i kralja Petra Prvog, kojem je ovo bilo omiljeno mesto za posetu.

Specijalna bolnica

Specijalna bolnica u Ribarskoj Banji je moderna medicinska ustanova sa stručnim osobljem i savremenom opremom koja se bavi lečenjem i rehabilitacijom raznih zdravstvenih problema.

Spa centar

Spa centar u Ribarskoj Banji nudi razne tretmane i usluge koji će pomoći gostima da se opuste, obnove energiju i unaprede zdravlje.

Otvoreni bazeni

Otvoreni bazeni u Ribarskoj Banji su ispunjeni lekovitom termalnom vodom koja je idealna za relaksaciju i lečenje raznih zdravstvenih problema.

Akva park

Ribarska Banja ima moderan akva park sa toboganima, bazenima i drugim vodenim atrakcijama koji je savršeno mesto za zabavu i osveženje u letnjim mesecima.

Sportski tereni

Za ljubitelje sporta tu su teniski tereni kao i drugi sportski sadržaj.

Biciklističke staze

Biciklističke staze koje prolaze kroz šumu i pored reke, pružiće vam nezaboravno iskustvo istraživanja prirode na dva točka.

POSETITE NAŠU BANJU

Ribarska Banja pruža brojne mogućnosti za rekreaciju i zabavu

Upoznaj Prirodu

Doživi Avanturu

Istraži lekovite termalne vode

GALERIJA SLIKA

Upoznajte lepote i kulturu Ribarske Banje

01