Kontakt telefon:

+381 062 8154188

Lokacija:

Ribarska Banja

Претрага
Close this search box.

O NAMA

15

Godina

ISKUSTVA

DOBRODOŠLI

Avlija Milenković, mesto gde se tradicija srpske kuhinje i gostoljubivost spajaju u jedinstven doživljaj.

Autentični etno restoran smešten u prekrasnom okruženju u blizini Ribarske Banje. Naš restoran nudi bogatu gastronomsku ponudu tradicionalnih jela koja su pripremljena po starim receptima i uz korištenje svežih i domaćih  sastojaka iz našeg kraja.

RESTORAN AVLIJA MILENKOVIĆ

Tradicija na vašem tanjuru

Zadovoljnih gostiju
0 +
Domaćih jela
0 +
Godina iskustva
0 +
Garantujemo kvalitet
0 %

Pored tradicionalne kuhinje nudimo vam:

Iznajmljivanje šatora

Kod nas možete iznajmiti šator za vaše posebne događaje na otvorenom. Naši veliki, prostrani i izdržljivi šatori prilagođeni su vašim potrebama i željama.

Smeštaj

U Avliji Milenković nudimo smještaj u udobnim i moderno uređenim sobama, što je savršeno za goste koji žele ostati kod nas i doživeti sve što im možemo ponuditi.

Izlete

Istražite sa nama lepote Jastrepca. Organizujemo izlet koji obuhvata prevoz, ručak u prirodi i sve to u prirodnom okruženju. Izleti sa nama su nezaboravni doživljaj.

Ketering

Nudimo profesionalne ketering usluge. Bez obzira na vrstu događaja, restoran Avlija Milenković je spreman da ispuni sve vaše zahteve.

Proslave

U našem restoranu možete proslaviti vaše najvažnije datume. Organizujemo sve vrste svečanosti. Pozovite nas za višeinformacija.

Aktuelnosti

Sve posebne ponude, kao i informacije o dogadjajima, novosti u jelovniku pogledajte na našoj stranici pod nazivom ,,Aktuelno".